fredag 1 januari 2010

Nyårsafton2009/Nyårsdagen 2010

Vilken jävla fest! Årest fest..båda åren. Började med bål sippning vid halv sex tiden för att efter det inta mycket god middag (Tack Sebbe) Middagen avslutades med lite mintushoots och mingel. Festen höll sig relativt sansad fram till 22 snåret när vi alla var mysbubbliga i skallen, tolvslaget kom och gick, sen började deadensen! Vild dans i lägenheten, skotjuvar, leopardklänningar, redpants skitdryga killar och fantastiskt underbara vänner i ett virrevarr av barr, bål, champagnesprutande flickor, underbar musik, vild dans en riktig och sann röjjarskiva! ARRRGGGHH! Fett snyggt, fuck yeah!Plus och minuslistan summerades i morse och vi hade segrat till slut! Äntligen ett lyckat nyårsfirande :)













Somnade i Sebbes säng där jag, andreas, andré och jessica spoonade tillsammans några få timmar innan Andreas i desperation över att toapappret var slut vandrade iväg till macken och köpt just toapapper och frukost vilken var ljuvlig. I någon slags tradition spelade andré och andreas guitarhero på högsta volym tills sebbe vaknade. Kan också vara så att han vaknade av att andre maniskt slog sin gitarr på sebastian efter varje avslutad låt. Såg Torkel i knipa, drack kaffe och åt rostade mackor innan städningen tyvärr var tvungen att utföras. Vi flickor kämpade på rätt bra så vi gav oss själva ledigt att ligga i dubbelsäng och mysa medans det svabbades och diskades. Har nog aldrig sett en sådan misär någon gång i mitt liv som den stackars lägenheten såg ut. Även trapphuset fick skuras då det stank av uppkastningar och andra sura ting.
Frammåt tre tiden var den obligatoriska pizza/kebab middagen ett faktum. Kvällen har som ni kanske förstår varit mycket, mycket lugn. Jag och Andreas har kollat film, spelat SuperMario, varit hos Junior och lagat god middag. Nu blir det sömn..i sin egen säng med gott om plats för ryggrad och fötter. Men jävlar vilekn fest det var...

Inga kommentarer:

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
mind less, make money.